Zoohaven AS ble etablert 2018, med utsalgs sted på Slemdal Senter i Oslo. Vi er en lokal dyrebutikk som tilbyr utstyr til hund, katt, villfugl, gnagere, kanin, fugler, litt akvaristikk og reptiler.

Vi jobber for å gi den beste servicen med høy kunnskap på alle våre produkter. Vi har leverandører som gir rådgivning, opplæring og god garanti på alle sine produkter. Vi har lang erfaring i arbeidet med kjæledyr og vennskapet mellom eier og dens beste venn. Ta deg gjerne en tur innom vår butikk. Selfølgelig er alle kjæledyr velkomne hos oss.

Vårt fokus er ditt kjæledyr og hva det trenger i hverdagen. Trenger du noe til ditt kjæledyr, ønsker vi at du skal finne det hos oss. Det vi ikke har, kan vi som regel skaffe innen kort tid. 

Vi startet med en butikk på Slemdal og har nå kommet med Zoohaven sin nettbutikk. Her vil du finne alle varer som er i butikken vår på Slemdal pluss mye mye mer. Vi håper innen kort tid å kunne tilby større sortiment både i butikk og nettbutikken. 

Hjelp oss gjerne å bli bedre, gå på kontakt oss, send inn ditt forslag til forbedringer og produkt du ønsker. Vi setter veldig pris på alt hjelp og tips vi kan få.  

Vi håper du og din beste venn får en riktig så god opplevelse av Zoohaven og alle våre ansatte.

Vi tok inn Posten sine pakkeutleverings tjenester i 2019 og ikke lenge etter kom Postnord og ønsket plassering hos oss. Vi har vært i stadig vekst hos Posten og Postnord siden oppstart. Og er nå i 2021 blitt Post i Butikk for Posten, samt utvidet Postnord til eget lokal hos oss. Vi er nå totalt 110kvm pakke avdeling i tillegg til 280kvm dyrebutikk.

Kontakt oss!
Facebook Chat
X